Kruimeldief test – welke is de beste van 2021?

De beste kruimeldief, die in werkelijkheid eigenlijk de kruimelstofzuiger heet, is gemakkelijk voor het snelle opruimwerk. Daardoor heeft dit type kleine stofzuiger ook een vaste plek in de huishoudens weten te verwerven. Het is dan ook zo dat er een groot voorbeeld aan verschillende soorten en modellen van verschillende merken te vinden is. De vraag die je als consument daarbij hebt is dan ook: welke is de beste van allemaal? Aan de hand van de resultaten uit deze test is dat gemakkelijk te bepalen. Zo weet je precies welke je moet nemen.

bosch-move-BHN1840L-kruimeldief

1. Bosch Move BHN1840

Onze beste koop van 2021!

AEG-HX6-10S-kruimeldief

2. AEG HX6-10SW

Beste kruimeldief voor een snelle schoonmaak

Philips-FC614-kruimelzuiger

3. Philips FC6149

Beste kruimeldief voor elke ruimte

Wat is een kruimeldief ?

Het is vooraf goed om te bepalen wat nu eigenlijk precies een kruimeldief is. Zoals gezegd is dit een kleine stofzuiger. Deze stofzuiger heeft geen snoer, maar werkt op batterijen en is daardoor heel flexibel overal in huis te gebruiken. Het heeft een beperkt stofreservoir en is dus vooral geschikt voor klein opruimwerk.

Inhoudsopgave

Denk aan het opzuigen van kruimels, pluizen of ander klein afval dat je direct wilt wegruimen. Het legen van het reservoir kan gewoon in een prullenbak. Na gebruik is de kruimeldief weer terug te plaatsen op een bijgeleverd basisstation. Dit is ook de manier om de accu steeds opnieuw weer op te laden. De naam kruimeldief is ingeburgerd geraakt en nu heel gebruikelijk.

Eigenlijk werd dit apparaat ooit een kruimelstofzuiger genoemd. Bovendien is er eigenlijk maar één echt model dat deze naam mag dragen, maar is het tegenwoordig een verzamelnaam voor alle modellen die vergelijkbaar zijn.

kruimeldief-voor-thuis

Wat voor functies kent een kruimeldief?

De functies van een kruimeldief zijn in de eerste plaats eigenlijk heel simpel. De stofzuigers zijn bedoeld om snel kleine oppervlakken van klein vuil te ontdoen. Denk aan het schoonzuigen van een aanrecht nadat er brood op gesmeerd is. In dat geval gaat het letterlijk om het opzuigen van kruimels. Dit kan echter ook voor vergelijkbare werken gelden. Denk dan aan onder andere het opzuigen van pluizen op een bank of stoel. In de basis is dit waarvoor dit model gebruikt wordt. Er is echter wel nog meer mee te doen.

Een andere functie die veel modellen van de kruimeldief tegenwoordig hebben, is het opzuigen van nat afval. Waar in het verleden alleen zaken zoals kruimels en klein droog afval op te ruimen was, is dat nu wel anders.

Zo is het dus ook een goede hulp wanneer bijvoorbeeld een gevuld glas omvalt. Of dit nu melk, cola, wijn of water betreft, maakt dan niet uit. Doordat de moderne kruimeldieven er goed geschikt voor zijn gemaakt om ook nat afval op te ruimen, is het een stuk gemakkelijker om deze situaties snel op te lossen. Soms is hier dan wel een speciaal opzetstuk voor nodig.

Een andere functie van de kruimeldief, is het gebruik op reis, bijvoorbeeld in de auto of de camper. Naast het basisstation dat thuis gebruikt wordt, is er dan een klein station dat op reis gebruikt wordt bijgeleverd. Dit station is in de auto of camper aan te sluiten en zorgt ervoor dat de accu opgeladen is om onder weg gebruik te kunnen maken van de kruimeldief, bijvoorbeeld om opnieuw kruimels of stof op te zuigen.

Maar ook om bijvoorbeeld zand op te zuigen na een dag op het strand. Hiervoor worden dan de nodige opzetstukken geleverd door de fabrikant om er optimaal gebruik van te maken.

kruimeldief-voor-de-auto

Een functie die minder voor de hand ligt, maar wel iets populairder aan het worden is, is het gebruik als stofzuiger door een stofzuigerstang als opzetstuk op de kruimeldief te zetten. Op die wijze is het ook gemakkelijker mogelijk om de kruimelstofzuiger als steelstofzuiger te gebruiken. Een nadeel hiervan is natuurlijk wel dat het reservoir niet zo groot is. Niet elke ruimte is op deze manier dus schoon te maken. Het kan wel gemakkelijk zijn om op deze manier de moeilijkere plekken in huis te bereiken. Dit wordt tegenwoordig wel steeds vaker als functie geboden.

De vijf beste kruimeldieven van 2021

Bosch is altijd al bedreven geweest in het ontwikkelen van goede kruimeldieven. De stofzuigers die handig zijn voor de opruimwerkzaamheden die tussendoor moeten gebeuren, zijn dan ook zo ontworpen dat deze vorm van gebruik extra gemakkelijk wordt gemaakt. Dat geldt ook voor de Bosch Move BHN1840L. Dit is dan ook precies de reden waarom dit model bovenaan deze lijst prijkt. Niet alleen heeft deze de ideale functies, hij is ook nog eens mooi en praktisch vormgegeven. Dit maakt het dus ook extra interessant om dit model te overwegen. Al is het ook belangrijk om de nadelen te kennen.

bosch-move-BHN1840L-kruimeldief

Wanneer gekeken wordt naar de specificaties van de Bosch Move BHN1840L, dan is het belangrijk om het als eerste over de accu te hebben. Dat de fabrikant zich ook met andere apparaten die op batterijen werken bezighoudt, is in dit geval een voordeel. De accu gaat namelijk wel heel lang mee. Er is tot wel 40 minuten mee te werken wanneer dit nodig zou zijn. Dit geeft de garantie dat elke oppervlakte schoon te krijgen is. Bovendien is deze accu in het laadstation binnen 3 uur weer geheel vol te krijgen voor hernieuwd gebruik. Dit is wel zo gemakkelijk.

Wat zijn de specificaties van de Bosch Move BHN1840L

De kruimeldief van Bosch is zakloos, het reservoir is direct in de prullenbak te legen. Het fijne is ook dat met behulp van de 3-laags filter te zorgen is dat het stof direct goed gescheiden wordt. Dit maakt het reinigen allemaal een stuk doeltreffender en aantrekkelijker. Dankzij de verschillende opzetstukken zijn verschillende schoonmaaktaken ermee uit te voelen. Bovendien zijn daardoor ook de moeilijker te bereiken plekken goed te reinigen. Dat maakt het wel heel gemakkelijk om elk probleem direct op te lossen met deze stofzuiger. Met een gewicht van 1,1 kilogram is de kruimeldief ook nog eens heel gemakkelijk te hanteren.

Het grootste voordeel van deze kruimeldief van Bosch is zonder twijfel dat de kwaliteit van het product heel hoog is. Wie dit model koopt, kan er zeker van zijn dat deze ook echt lange tijd meegaat. Alle soorten kleine stofzuigklussen zijn ermee te verzorgen, zonder enig probleem. Het belangrijkste nadeel is dat er geen verdere accessoires te krijgen zijn. De kruimeldief is zoals deze is wanneer deze geleverd wordt. Er zijn dus geen andere opzetstukken of functies dan die in het basispakket dat gekocht wordt. Het is dus wel belangrijk om zeker te zijn dat dit past bij het doel dat je ermee hebt.

Conclusie van de Bosch Move BHN1840L

Geconcludeerd kan worden dat de Bosch Move BHN1840L precies voldoet aan wat een kruimeldief volgens de definitie is. Het is een kleine handzame stofzuiger die exact geschikt is voor kleine taken die snel uitgevoerd moeten worden. Er zijn dan ook geen modellen te vinden die zich hiermee kunnen meten. Wel is het zo dat dit model niet flexibel in te zetten is. Het is te gebruiken voor de taak die omschreven is, maar verder ook niet. Dat neemt niet weg dat er wel vele jaren op een goede manier mee gewerkt kan worden in huis.

Bekijk hier de beste deals voor de Bosch Move BHN1840L

AEG-HX6-10S-kruimeldief

De AEG HX6-10SW is specifiek ontwikkeld voor het verzorgen van handheld stofzuigklussen. Dat betekent dus dat je alle schoonmaakwerkzaamheden die snel moeten gebeuren met dit model kan verzorgen. Dat komt onder andere door een aantal handige features die geboden worden door de fabrikant. 

Op die manier is deze kruimeldief net wat veelzijdiger in te zetten dan veel van de concurrenten in dit segment. Zo is deze te gebruiken om in de ochtenduren de ontbijtresten weg te zuigen, maar ook om ’s avonds de inhoud van een omgevallen glas op te ruimen. Dit maakt de stofzuiger eigenlijk onmisbaar.

De belangrijkste specificatie van de AEG HX6-10SW is ongetwijfeld dat deze goed te gebruiken is voor de korte klussen dankzij het stofreservoir van 0,5 liter. Dit is ruimschoots voldoende om een oppervlak direct vrij te maken van kruimels en stofdeeltjes. Met een batterijduur van 10 minuten is er ook voldoende tijd om te zorgen dat een oppervlakte volledig schoongemaakt kan worden. Het is in dat opzicht dus ook echt een stofzuiger die voor dit type werkzaamheden ingezet kan worden. In een iets lagere stand is de batterijduur bovendien ook gemakkelijk te verlengen. Dit is handig voor een iets grotere stofzuigklus.

Wat zijn de specificaties van de AEG HX6-10SW

De batterij die nodig is voor dit model, wordt direct bijgeleverd en is gemakkelijk steeds weer opnieuw op te laden in het wandstation. De kruimeldief staat of ligt daardoor dus ook nooit in de weg. Het toestel is altijd weer netjes aan de wand te hangen waar het niet hinderlijk is. Omdat het toestel ook maar 1,3 kilogram weegt, is dit gemakkelijk mogelijk. Het lage gewicht is bovendien voordelig voor het gebruik. Dit maakt de kleine stofzuiger door eigenlijk iedere gebruiker gemakkelijk te hanteren. De moeilijk plekken zijn er daardoor ook wat gemakkelijker mee te bereiken. Zeker in combinatie met opzetstukken.

Een belangrijk voordeel van deze kruimeldief van AEG is dat er veel verschillende klussen mee te doen zijn. Door de vele opzetstukken is eigenlijk elke stofzuigklus ermee tot een goed einde te brengen. Met de stang is deze zelfs als echte stofzuiger te gebruiken. Al is dat maar voor korte duur. Dat is dan misschien direct ook het grootste nadeel. De batterij van dit model kent een wat beperkte gebruiksduur. Zeker wanneer dit vergeleken wordt met enkele andere modellen in hetzelfde segment. Dit maakt het dan weer wat minder aantrekkelijk om ermee te werken. De accu is bovendien niet in te wisselen voor een andere.

Conclusie van de AEG HX6-10SW

Deze kruimeldief is door de batterij dus vooral geschikt voor hele specifieke korte klussen. Het is dan echter wel ook zo dat deze daar helemaal op ingericht is en het werk dus ook echt optimaal te doen is. Als het gaat om de echte handheld werkzaamheden zoals het opruimen van kruimels en andere etensresten na een maaltijd of snack, dan is deze stofzuiger precies wat je zoekt. Doordat deze gemakkelijk is op te bergen, past deze dan ook nog eens in elk huishouden. Dat is natuurlijk ook precies wat je zoekt in een kruimeldief.

Bekijk hier de beste deals voor de AEG HX6-10SW

Een kruimeldief die je helpt om elke ruimte gemakkelijk schoon te houden. Dat is de beste manier om de Philips FC6149 te omschrijven. Dat komt vooral ook door het uitgangspunt dat de fabrikant nam bij het ontwikkelen van dit model. Het is niet alleen de bedoeling om hiermee bijvoorbeeld de keukentafel schoon te zuigen na het ontbijt. Er is veel meer mee mogelijk wanneer je alle mogelijke functies goed leert kennen. In dat opzicht is het dus ook het ideale model om een huishouden mee compleet te maken. Zeker ook omdat het direct ook een steelstofzuiger kan zijn.

Philips-FC614-kruimelzuiger

De Philips FC6149 is net wat meer een stofzuiger dan de andere kruimeldieven die op deze lijst te vinden zijn. Dat komt bijvoorbeeld doordat dit model wel met een stofzuigerzak werkt in het stofreservoir. Zo is alles netjes op te vangen en gemakkelijk weg te gooien in een prullenbak. Dat het reservoir een inhoud van 0,5 liter heeft, is dan ook ideaal. Dit is mooi volgens het gemiddelde van wat stofzuigers in dit segment te bieden hebben. Daardoor is het dus een ideaal apparaat om de kleine klussen op het gebied van opruimen in huis mee uit te voeren.

Wat zijn de specificaties van de Philips FC6149?

De kruimeldief is draadloos en is te gebruiken met het laadstation voor thuis, maar ook met een bijgeleverd station voor bijvoorbeeld het gebruik in de auto. Op die manier is de kruimeldief altijd snel van voldoende energie te voorzien voor het doen van korte opzuigwerkzaamheden. Dat komt neer op een gebruikstijd van iets meer dan tien minuten. Dit moet altijd voldoende zijn om de kleine klussen op een goede manier te kunnen afronden. Zeker ook omdat de accu specifiek ontworpen is voor dit model. Het laden gaat gemakkelijk en is binnen enkele uren al te voltooien. Dit maakt het wel zo simpel.

De kruimeldief is draadloos en is te gebruiken met het laadstation voor thuis, maar ook met een bijgeleverd station voor bijvoorbeeld het gebruik in de auto. Op die manier is de kruimeldief altijd snel van voldoende energie te voorzien voor het doen van korte opzuigwerkzaamheden. Dat komt neer op een gebruikstijd van iets meer dan tien minuten. Dit moet altijd voldoende zijn om de kleine klussen op een goede manier te kunnen afronden. Zeker ook omdat de accu specifiek ontworpen is voor dit model. Het laden gaat gemakkelijk en is binnen enkele uren al te voltooien. Dit maakt het wel zo simpel.

Het grote voordeel van deze kruimeldief is dat er veel accessoires bij te krijgen zijn. Dit maakt het mogelijk om voor elk werk precies de stofzuiger zo op te bouwen dat het snel en goed te voltooien is. In dat geval is het bijvoorbeeld zo dat er een steelstofzuiger van te maken is om rechtop te stofzuigen. Wel is het een nadeel dat de kruimeldief daar eigenlijk niet de accuduur en inhoud voor heeft, waardoor ook in de vorm van een steelstofzuiger alleen de kleine klussen echt interessant zijn om ermee te doen. Het is niet zo dat er meer uit te halen is.

Conclusie van de Philips FC6149

Doordat deze kruimeldief van Philips een laadstation voor de auto heeft, maar ook door de accessoires waarmee er bijvoorbeeld een steelstofzuiger van te maken is, is het één van de meest veelzijdige modellen onder de kruimeldieven. Een nadeel is weliswaar dat het desondanks nog altijd wel gewoon een kruimeldief en geen stofzuiger betreft. Dit is wel een belangrijke nuance die aangebracht moet worden. Wanneer de FC6149 echter gebruikt wordt waarvoor deze bedoeld is, dan meet deze zich gemakkelijk met de andere modellen op deze lijst. Alle kleine stofzuigwerkzaamheden zijn er optimaal mee te verzorgen.

Bekijk hier de beste deals voor de Philips FC6149

Philips-FC6148-Kruimelzuiger

De Philips C6148 is de kleinere broer van de eerdergenoemde FC6149. Dit model wordt een echte ministofzuiger genoemd. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat het model op heel veel manieren in te zetten is en daardoor dus ook als een echte stofzuiger te gebruiken is. De voordelen van dit model liggen dan ook vooral in het gebruiksgemak. De nadelen zijn echter te vinden in het formaat. De FC6148 is wel geschikt gemaakt voor stofzuigerklussen, maar is deze wel ook groot genoeg om dit soort taken uit te kunnen voeren?

De Philips FC6148 is vooral geschikt gemaakt voor droge stofzuigwerkzaamheden in huis. Op die manier is het dus een handige hulp voor de kleine ongelukjes. Met een stofreservoir van 0,5 liter is deze kruimeldief net zo groot als de concurrenten op de markt. Interessant is daarom dan ook dat dit model nog geen kilo weegt. Met een gewicht van 800 gram is dit één van de lichtste kruimeldieven op de markt. Dit komt de hanteerbaarheid ervan natuurlijk wel ook sterk ten goede. Wie snel en gemakkelijk kruimels of stof wil opzuigen, kan dat met geen model beter doen dan met deze stofzuiger.

Wat zijn de specificaties van de FC6148?

Interessante specificaties zijn ook te vinden in de manier waarop deze kruimeldief werkt. Zo is het laadstation bijvoorbeeld voorzien van de meest moderne technieken. Dat betekent dat de accu efficiënt wordt opgeladen. Zodra de accu vol is, schakelt het laadstation ook uit. Dit is te zien aan het indicatielampje. Als gebruiker ga je daardoor ook zuiniger met de kruimeldief om. Door de efficiënte manier van werken, is het dan ook nog eens zo dat er veel meer uit te halen is. Dit komt onder andere ook door de vele accessoires waarmee de FC6148 heel gericht te gebruiken is in alle situaties.

Het grote voordeel in het gebruik van deze kruimeldief is dat het een zeer zuinig model is. Daardoor is het simpel om deze altijd klaar voor gebruik te hebben. Daarmee zijn dan de kleine klussen in huis, zoals de kruimels die overblijven na het ontbijt op te ruimen. Dat is wel direct ook het enige wat ermee te doen is. Een nadeel is dat de stofzuiger niet geschikt is voor nat afval en ook maar kort te gebruiken is, minder dan tien minuten. Dat betekent dus dat grote opruimklussen niet met dit model te doen zijn. Ook niet wanneer de juiste opzetstukken erop worden geplaatst.

Conclusie van de Philips FC6148

Doordat deze kruimeldief van Philips een laadstation voor de auto heeft, maar ook door de accessoires waarmee er bijvoorbeeld een steelstofzuiger van te maken is, is het één van de meest veelzijdige modellen onder de kruimeldieven. Een nadeel is weliswaar dat het desondanks nog altijd wel gewoon een kruimeldief en geen stofzuiger betreft. Dit is wel een belangrijke nuance die aangebracht moet worden. Wanneer de FC6149 echter gebruikt wordt waarvoor deze bedoeld is, dan meet deze zich gemakkelijk met de andere modellen op deze lijst. Alle kleine stofzuigwerkzaamheden zijn er optimaal mee te verzorgen.

Bekijk hier de beste deals voor de Philips FC6148

Black + Decker is de uitvinder van de kruimeldief. Het is dus niet vreemd dat er tegenwoordig nog altijd topmodellen in het assortiment van deze fabrikant te vinden zijn. Het is het soort kruimeldief dat voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd. Wel is direct te herkennen dat dit de echte kruimeldief betreft, dankzij het design waarop deze fabrikant het patent op heeft. Dit is misschien wel de meest doeltreffende vorm voor dit type stofzuiger. Het is dan ook interessant om te zien wat dit model allemaal te bieden heeft aan de gebruiker.

BLACK+DECKER PV1820L-QW Kruimeldief - Pivot

De Black+Decker PV1820L Kruimeldief is te gebruiken zoals dat bedoeld is met dit type kleine stofzuiger. Het is vooral een model dat geschikt is om snel klein vuil op te ruimen, zonder dat daarbij allerlei andere middelen tevoorschijn gehaald hoeven te worden. Met een inhoud van 0,4 liter is ook genoeg ruimte om bijvoorbeeld een tafel of bank van alle stof en kruimels te ontdoen. Met 10 minuten gebruikstijd op een volle batterij, is dit ook snel voor elkaar te krijgen. Bovendien is de batterij na 3 uur alweer vol wanneer de kruimeldief terug op het laadstation wordt geplaatst.

Wat zijn de specificaties van de BLACK+DECKER PV1820L

Deze kruimeldief is iets zwaarder dan de concurrenten op deze lijst, met 1,7 kilogram. Dit is wel belangrijk om te weten. Enerzijds ligt deze daardoor iets zwaarder in de hand, anderzijds is deze ook iets krachtiger en doeltreffende in te zetten daardoor. Bovendien is dit nog altijd een goed te hanteren gewicht. Fijn is dat de Black+Decker zakloos gebruikt wordt en daardoor altijd direct klaar is voor gebruik. Je kunt het stof dan gewoon gemakkelijk in de prullenbak gooien, direct nadat je klaar bent met de stofzuigklus waarvoor je de PV1820L hebt gebruikt. Dit is natuurlijk wel zo gemakkelijk te noemen.

Het voordeel van het werken met deze kruimeldief is dat je in ieder geval zeker weet dat de stofzuiger geschikt is voor de klus die gedaan moet worden. Door de gepatenteerde vorm en het ontwerp is deze als geen ander geschikt voor de kleine klussen waar deze apparaten voor bedoeld zijn. Een nadeel is wel dat dit dan ook direct het enige is wat ermee te doen is. Er zijn geen verdere accessoires te krijgen en het is ook niet zo dat deze kruimeldief is in te zetten voor natte werkzaamheden of voor gebruik op reis. Dit is wel belangrijk om te weten.

Conclusie van de BLACK+DECKER PV1820L

Dat dit de echte kruimeldief betreft maakt de Black + Decker PV1820L wel ook direct het model dat het meest geschikt is voor de klussen die je ermee voor ogen hebt. Alle andere kleine handzame modellen zijn simpelweg niet meer dan een afgeleide van deze stofzuiger. Tegelijkertijd heeft de ontwikkeling niet stilgestaan en zijn er modellen waar tegenwoordig meer mee mogelijk is dan met de PV1820L het geval is. Dit is dus ook wel een belangrijke afweging om te maken. Voldoet deze stofzuiger aan de verwachtingen die je hebt? In dat geval is het de ideale keuze om te maken.

Bekijk hier de beste deals voor de BLACK+DECKER PV1820L

Veel gestelde vragen over kruimeldieven

Er zijn natuurlijk altijd vragen rond het kopen van kruimeldieven. Zo is het bijvoorbeeld altijd de vraag wat nu het belangrijkste punt is om op te letten. Dat gaat dan om een aantal zaken die altijd moeten kloppen. Het gewicht moet niet te hoog zijn, in ieder geval onder twee kilo. Daarnaast moet de inhoud van het reservoir rond 0,5 liter liggen. Daarnaast moet de accu het aankunnen om minimaal tien minuten werk te leveren. Wanneer hieraan voldaan wordt, is de kruimeldief in ieder geval geschikt voor gebruik in deze situaties.

Waarom kies je voor een kruimeldief?

Waarop kies je een kruimeldief? Naast de punten om op te letten zoals hiervoor genoemd, is vooral het gebruiksgemak een belangrijke zaak. Het is een voordeel wanneer er de nodige accessoires en opzetstukken bij worden aangeboden. Wat echter vooral belangrijk is, is dat de vormgeving geschikt is om gemakkelijk bij allerlei plekjes te komen. Denk daarbij ook aan de moeilijke hoekjes en kiertjes. Daar is juist de kruimeldief heel belangrijk in. Dit gaat ook gepaard met voldoende vermogen om de kruimels en het stof op deze plekken op te zuigen. Dit zijn dus ook zaken om je in te verdiepen bij het vergelijken.

Vergelijken is ook het antwoord op een andere veel gestelde vraag. Wat is de beste prijs voor een kruimeldief? Dit hangt natuurlijk deels samen met het soort kleine stofzuiger dat je kiest en wat deze allemaal wel en niet moet kunnen. Door de verschillende modellen met elkaar te vergelijken, zoals op deze plek is gedaan, is goed te bepalen wat de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit is. Op die manier is dan dus ook precies te bepalen welke kosten je mag verwachten. Dit maakt de keuze dus ook flink wat gemakkelijker te maken.

Algemene conclusie kruimeldieven

Als er een algemene conclusie getrokken moet worden over de kruimeldieven die tegenwoordig op de markt zijn, dan is dat dat deze modellen steeds veelzijdiger worden en daarom dus ook steeds handiger in gebruik worden. Het is goed om te zien dat er naast klein droog afval ook steeds meer ander opruimwerk mee gedaan kan worden. Zo zijn sommige modellen ook geschikt te maken voor de grotere klussen. Daarnaast zijn er modellen die ook nat afval aankunnen. Het is daardoor nog gemakkelijker om alles wat gedaan moet worden aan opruimwerkzaamheden ook echt opgeruimd te krijgen.

Welke specificaties moet je op letten bij aankoop?

Wel is het altijd belangrijk om goed op te letten op de specificaties. Wat de kruimeldieven allemaal wel en niet kunnen, kan per model wel heel sterk verschillen. Zo zijn er modellen waarmee lang te werken is, tot wel bijna driekwartier. Terwijl andere kruimeldieven nog geen tien minuten werk kunnen leveren. Ook op het gebied van gewicht, opzetstukken, accessoires, vermogen en andere kenmerken zijn grote verschillen te ontdekken. Dit maakt ook dat er voor elk type gebruik dus ook echt een ideaal model te vinden is. Goed bekijken wat de mogelijkheden zijn, helpt daardoor bij het bepalen welke stofzuiger het best in jouw thuissituatie past.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stofzuigers-vergelijken

Stofzuigers-vergelijken

Stofzuigers-vergelijken is dé eerlijke vergelijker die probeert de consument zo goed mogelijk te helpen! Bij stofzuigers-vergelijken vindt je alle informatie over stofzuigers, robotstofzuigers, accessoires en meer!

Geef een reactie